Ingen tvil om at Bitcoin Bank hittil har hatt et ganske solid år, men det ser ut til at ting kan være i ferd med å eksplodere enda lenger. Valutaen har doblet prisen de siste seks månedene og har nylig overgått markedsverdien fra 2017.

Bitcoin surrer som aldri før

Mange analytikere mener at eiendelen kan være i ferd med å nå en verdi av 1 billion dollar. En av disse tallene er Bloomberg Intelligence senior handelsstrateg Mike McGlone, som i et intervju sa:

$ 20 000 bitcoin er [det] primære hinderet mot [a] $ 1 billion markedsverdi. Den digitale versjonen av gull, men med mer begrenset tilgang og en historie med å legge til nuller, ser ut til å være i et tidlig prisoppdagelsesstadium, og kan ganske enkelt fortsette oppstigningen i 2021. Mainstream-adopsjonen øker.

Skulle markedsverdien for BTC noen gang komme opp i 1 billion dollar i løpet av de kommende månedene, vil det bety at en enhet bitcoin sannsynligvis vil slå en pris på omtrent $ 50.000. Mange er sikre på at valutaen også vil nå sin heltidshøyeste igjen innen utgangen av denne måneden. Dette tallet på $ 20.000 ble først oppnådd i år 2017.

Men noen føler at hvis bitcoin skulle gjøre det, ville ting bli mye sterkere for eiendelen, og det ville ikke bare være et tilfelle av bitcoins prishopp. Peter Smith – administrerende direktør for bitcoin exchange Blockchain.com – forklarte:

Med alt surr rundt bitcoin som når $ 18 000, tror jeg at den mer interessante utviklingen er markedsverdi for bitcoin som er på et helt toppnivå. Spesielt er det spennende fordi ikke bare flere og flere stoler på eiendelene sine for krypto, men det investeres mer kapital i bitcoin enn noensinne. I disse usikre tider er det enormt gyldig for reserveverdien til krypto.

Men mens det meste av følelsen rundt BTC er positiv akkurat nå, har plassen fortsatt en god andel tvilere. Ikke alle tror tilsynelatende at bitcoin kommer til å nå en så høy markedsverdi. En slik figur er John Kramer, en handelsmann hos den Hong Kong-baserte markedsprodusenten GSR. Sier han:

Det føles mer og mer som om vi treffer et bitcoin-tippepunkt. Det er ikke å si at prisen vil raket forbi $ 19.000. Faktisk er det å forvente en nedkjøling. Mens bitcoin har vært rask med å komme tilbake på folks radarer, viser dette hoppet få merker av irrasjonell overflod.

Hvor stor blir ting?

Alex Mashinsky – administrerende direktør i Celsius Network – mener dette bull run er forskjellig fra det som skjedde i 2017. Mens den for tre år siden i stor grad ble presset av detaljister, er denne gang institusjonelle aktører de som står bak BTC-bølgen, som sannsynligvis vil sikre at prisen forblir sterk. Han sier:

Bitcoin har kommet til et sted der institusjonelle investorer, banker og familiekontorer legitimt grubler over involvering.

Kommentare geschlossen