Keith McCullough, de CEO van Hedgeye, zei dat de huidige cryptocurrency-markt besloot om alle Bitcoins die het bezit te verkopen. De beslissing kwam voort uit zijn analyse van hoe de markt zich in een groeivertraging bevindt.

Op 6 oktober plaatste de CEO van Hedgeye, een risicobeheerbedrijf, een bericht op Twitter waarin hij zijn verkoop bevestigde

Enkele dagen later volgde McCullough zijn Tweet, waarin hij verklaarde dat hij zijn beslissing over de verkoop verdedigde, aangezien Bitcoin Pro volgens zijn analyse de gemiddelde verkoopprijs moet overschrijden. Hiervoor zou Bitcoin $ 11K moeten overschrijden

Prijsstijging Bitcoin: heeft het herstel van Trump van COVID dit beïnvloed?

Bitcoin-prijsvoorspelling – BTC / USD raakt $ 11.500 terwijl stieren staren naar de volgende $ 12.000 klif

Hij legde ook uit wat hij deed in een bericht op de officiële website van Hedgeye. Hier bevestigt hij dat hij zijn beslissing niet persoonlijk heeft genomen, maar het rendement op het geïnvesteerde kapitaal wilde maximaliseren. McCullough liet doorschemeren dat er een groeiende kans is voor het vierde kwartaal van # Quad4. Keith McCullough denkt dat de inflatie en de monetaire groei vertragen.

De CEO voorspelt in andere verklaringen dat een sterkere dollar deze week de waarde van Bitcoin zou kunnen omkeren. Met name Bitcoin steeg dit weekend tot $ 11.300

Zijn 190 duizend volgers kregen het schokkende nieuws op Twitter. Hedgeye Risk Management biedt haar klanten de beste tool voor risicomanagement.

Hedgeye geeft adviesdiensten aan bedrijven met meer dan $ 1 biljoen aan activa. Dit bedrijf biedt financieel advies en inhoud op haar YouTube-kanaal ‚Hedgeye TV‘. Keith McCullough biedt onder meer economisch advies op dit kanaal aan zijn 42.000 volgers.

In een YouTube-video zei de CEO dat Bitcoin er bullish uitzag. Hij zei ook dat het omgekeerd gecorreleerd was, in een groeiend tempo, met de Amerikaanse dollarindex.

Keith McCullough sprak formeel over Bitcoin in december 2017. In dat jaar bereikte Bitcoin $ 20.000. Sindsdien heeft McCullough het over de valuta.

Kommentare geschlossen